Tuesday, March 28, 2006

Melbourne, Melbourne, Melbourne, Melbourne

Nou alles goed hier weer in Canberra. maar het is wel even wennen en een groot verschil met Melbourne. Van drukke straten, en een stad met ongeveer 3.5 miljoen mensen naar Canberra de meest stille stad van Australie...

En dan nu ook vrij druk met school met allemaal projecten die aan hun einde komen, dus ik zal even snel wat foto's laten zien van Melbourne.



Een foto van de stad gezien van Alexandra Gardens. De Yarra rivier loopt ongeveer door het centrum en de vissen in het water waren onderdeel van de Commonwealth games



Hier een foto dichtbij Federation Square, naast Central Station. Erg druk want de ticket verkoop voor de Games waren hier en het is gewoon altijd een druk kruispunt.



Het Festival waar we ongeveer 4/5 dagen geweest zijn. In het begin niet elke dag maar de laatste paar dagen bijna de hele dag (ongeveer vanaf 3 uur, elke nacht dus tsja..) en avond op het festival terrein in Alexandra Gardens hier op foto of Federation Square.



Op Maandag naar het MCG, Melbourne Cricket Ground, geweest voor de Games. De 100m Mens final gezien en een ongelooflijk lawaai. Super atmosfeer en de Aussies zijn echte sport liefhebbers, dus dat is altijd goed. Ticket op laatste moment gekocht dus dat maakt het ook extra gaaf.

Binnenkort meer foto's, digitale fotocamera is ook een beetje gaar aan het doen maar kan ook de computer hier zijn...

ok groetjes

arne

0 Comments:

Post a Comment

<< Home